Ravintolapäällikkö (Santa’s Hotel Santa Claus)

TehtäväRavintolapäällikkö
SijaintiRovaniemi
Työn kestoVakituinen
PalkkaSopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä30.06.2024

Lisätiedot

Haemme ravintolapäällikköä Santa’s Hotel Santa Clausiin Rovaniemelle vakituiseen työsuhteeseen.
Santa’s Hotel Santa Claus sijaitsee aivan Rovaniemen sydämessä. Hotelli tarjoaa korkeatasoisen palvelukokonaisuuden, jossa asiakkaan kokonaisvaltainen elämys on tärkeintä. Hotellista löytyy useita ravintoloita sekä monipuoliset kokoustilat. Cafè&Bar Zoomit tarjoaa monipuolisen valikoiman juomia ja erikoiskahveja sekä pientä purtavaa myös myöhään illalla. Lappiravintola Gaissa löytyy pohjoisen makuja a la carte -listalta ja napapiirin Santa’s Igloos Arctic Circle -igluilla palvelee ravintola Arctic Eye.
Etsimme henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa työkokemusta ravintolapäällikön / esihenkilön työtehtävistä useamman vuoden ajalta. Työssäsi sinulla täytyy pysyä useat narut käsissä sekä tarvitset rohkeutta tarttua haasteisiin ja taitoa hoitaa vaativiakin tilanteita. Johtamistyylisi on joustava sekä inspiroiva ja sinulta löytyy myös ruoka- ja juomatietoutta. Luonnollisesti toimiessa kansainvälisessä työympäristössä on englannin kielen osaaminen välttämätöntä. Hygienia- ja anniskelupassit täytyy olla suoritettuina.
Töiden aloitus heti, kun sopiva työntekijä on löytynyt. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.
Tee hakemus alla olevan linkin kautta.
Lisätietoja Sami Alm 040 196 5576

Lähetä hakemus ⮞

⮜ Takaisin