Konseptien suunnittelu ja liiketoimintamallit
Menestyvä ja kannattava ravintola on monen tekijän summa. On isoja asioita, sekä pieniä muistettavia ja elämyksiä tuottavia yksityiskohtia. Tavoitteena on kokonaisvaltainen ravintolaelämys, joka yksinkertaistettuna tarkoittaa sitä, että asiakkaan ravintolavierailu toimii moitteettomasti alusta aivan viimeisiin hetkiin saakka. Miljöö, brändi, markkinointi, henkilökunta, palvelu ja menun sekä tuotteiden sopivuus liikeideaan tulee kulkea käsi kädessä, jotta eheä kokemus ja asiakaslupaus välittyy asiakkaalle. Tarkastelemme aina ympäröivää markkinatilannetta ja pystymme tarjoamaan selkeän toimintastrategian ja konseptin, joka erilaistaa kilpailijoista ja mahdollistaa edellytykset hyvälle liiketoiminnalle.
Liiketoimintamalleja tarkastellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Voi olla, että sinulla on erinomainen liikepaikka, mutta et ole löytänyt sopivaa konseptia ja toimintamallia, jolla liiketoimintaa olisi hyvä tehdä tai millä vastata markkinoiden tarpeisiin. Etsimme myös sopivia ja intohimoisia yrittäjiä/yrityksiä liikepaikoille erilaisin sopimusmuodoin.