Ravintolatoiminnot

Ruoka- ja juomatuotteiden kehittäminen

Jos kysyt asiakkaalta, mikä on tärkein osa ravintolan liiketoimintaa, vastaus saattaa hyvinkin liittyä ruokaan tai juomaan. Eikä asiakas ole väärässä. Tuotevalikoima määrittelee osaltaan ravintolan tyylin ja oikein luotuna toimii myös kilpailuetuna. Tästä syystä me hallitsemme yksilöidyn menusuunnittelun maan parhaimpien asiantuntijoiden avulla. Tuomme pöytään uudet ajatukset ja ehdotukset, asiakkaasi ja taloudelliset tekijät huomioiden. Sparrailemme mielellämme trendeistä ja seuraamme aktiivisesti muuttuvaa ravintolamaailmaa.

Myynti, palvelut ja operatiiviset toiminnot

Päivittäistoimintojen tehokkuutta kannattaa tarkastella niin kustannustehokkuuden, uusien mahdollisuuksien kuin hallinnonkin näkökulmasta. Myynti tulisi hallita, ja valittu myyntinäkökulma omaksua huolimatta siitä, missä kohtaa organisaatiokaaviota kyseinen henkilö sijaitsee. Myös hyvä palvelu ja asiakastuntemus ovat myyntiä, ja näitä voidaan vahvistaa oikein keinoin. Myynnistä ja kassavirran kasvattamisesta voidaan tehdä helppoa ja mukavaa kaikille! Vahva ja pitkä kokemus on opettanut meitä tunnistamaan tehokkaat toimintatavat asiakaspalvelun laadusta tinkimättä, sekä parantamaan henkilöstön tuloksellista myyntirohkeutta eri keinoin.

Henkilöstön hallinta

Hyvä ja oikein mitoitettu tiimi on menestyvä tiimi. Osaamisen tulee olla ammattimaista ja yhteisössä arvostettua. Tunnistamme alan haasteet, vaatimukset ja paineet. Autamme tiimiäsi kasvamaan ja olemaan osa menestystarinaasi. Nykyisen henkilöstön vahvuuksien löytäminen, rekrytointitilanteet sekä henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen uuteen ovat vahvuuksiamme. Henkilöstön palkkaus- ja palkkiomallien avulla työn tekemisestä voidaan tehdä mielekästä ja palkitsevaa kaikille. Henkilöstö on tärkein voimavarasi, ja siihen kannattaa panostaa.