Työnhakijalle

Etsitkö töitä ravintola-alalta?

Kauttamme haetaan koko maahan jatkuvasti tekijöitä blokkareista ravintolapäälliköihin ja tarjoilijoista kokkeihin.

Vaikka vasta miettisit uuden uran mahdollisuutta, laita meille CV:si osoitteeseen rekry@psproductions.fi. Sopivan paikan ilmaantuessa olemme yhteydessä!

Ilmoittelemme avoimista paikoista Facebook-sivuillamme!

Avoimia työpaikkoja

Uusi hotelli, uusi ravintola ja uudet tuulet – Vierumäki etsii juuri sinua!

Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee myös Suomen Urheiluopisto. Vierumäellä on myös vuosikymmenten tuomaa kokemusta mm. työhyvinvoinnin asiantuntijana sekä kokous- ja yritystapahtumien järjestäjänä. Vierumäen ravintoloiden luonne on inspiroiva, rohkea ja tarttuva. Aito tekemisen meininki, jossa monipuolinen ja maukas ruoka näkyy ja tuntuu. Vierumäellä työtä tehdään talon arvoja kunnioittaen; hymyillen, perinnettä unohtamatta, luonnon inspiroimana ja ponnistellen yhdessä asiakkaiden viihtymisen takaamiseksi.

Vierumäen uudistuessa etsimme rempseään remmiin mukaan toimeen tarttuvia ammattilaisia ja luontevia asiakaspalvelijoita, jotka ovat #matkallahuipulle!

Tarjoilijat

Tarjoilijan toimenkuva räätälöidään oman mielenkiintosi mukaan. Vierumäki tarjoaa myös henkilöstömajoitusta ja ateriat henkilöstöhintaan.
Lue linkin takaa tarkemmat tiedot ja hae!

Vuoropäälliköt ja avustavat tehtävät

Haemme laatua, kokemusta ja vahvaa osaamista. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla, tai soita jos kaipaat lisätietoja! Jos kausityö kyllästyttää, Vierumäeltä löydät itsellesi pysyvän työn ja ihmiset.